Sursă foto: Infofinanciar

Oana Lungescu își va încheia misiunea la NATO după 13 ani de activitate în calitate de purtător de cuvânt al Alianței. Oana Lungescu a jucat un rol important în comunicarea și promovarea valorilor, politicilor și activităților NATO în această perioadă.

Ca purtător de cuvânt al NATO, Oana Lungescu a avut responsabilitatea de a asigura transparența și coerența informațiilor furnizate publicului și mass-mediei cu privire la activitățile și deciziile Alianței. A contribuit la construirea și menținerea relațiilor de încredere și a colaborat cu jurnaliștii din întreaga lume pentru a oferi o înțelegere mai profundă a NATO și a rolului său în securitatea internațională.

Prin încheierea misiunii sale la NATO, Oana Lungescu încheie o perioadă lungă și valoroasă de serviciu dedicat comunicării și relațiilor externe. Este de apreciat angajamentul său și contribuția adusă în promovarea transparenței și înțelegerii în cadrul Alianței.

Oana Lungescu: „Îi mulțumesc lui Jens Stoltenberg pentru că mi-a acordat Medalia pentru servicii meritori, când închei cei 13 ani de activitate ca purtător de cuvânt al NATO. Sunt mândră că sunt prima femeie și primul jurnalist care a îndeplinit această funcție, precum și prima persoană născută în Europa de Est. Cine ar fi crezut că este posibil, având în vedere că am crescut în timpul Războiului Rece, unde #NATO era inamicul?

Dar nu aș fi putut face nimic fără echipa mea de presă uimitoare & toți colegii noștri civili și militari, aliații noștri și mass-media. Multe mulțumiri tuturor! A fost un mare privilegiu să lucrez cu voi pentru a menține NATO puternică în cea mai dificilă perioadă de la Războiul Rece încoace.”

Sursă: G4Media.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *