Cinci persoane suspectate de trafic de cocaină în județul Dolj au fost reținute, iar procurorii vor propune arestarea lor preventivă. Acești traficanți presupuși cereau 450 de lei pentru o singură doză de cocaină.

Potrivit informațiilor furnizate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) și Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), la data de 9 octombrie 2023, procurorii DIICOT au dispus reținerea a cinci inculpați, care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc în formă continuată.

Conform anchetei, acești inculpați ar fi acționat în același grup infracțional și ar fi desfășurat operațiuni de procurare, deținere și vânzare de cocaină (un drog de mare risc) către consumatori din județul Dolj, practicând un preț de 450 de lei pentru o doză de cocaină.

În cadrul perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele suspecților, autoritățile au descoperit și confiscat cantități de cocaină, tablete conținând alprazolam, cântare de precizie, obiecte purtătoare de urme, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile. Ancheta a fost desfășurată în colaborare cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *