logo
RNTV Live

Cinci sfaturi pentru a scăpa de aglomerația din Valea Prahovei și Poiana Brașov. Timp în plus pe pârtie, nu la volan

traficul-pe-a2-a-fost-reluat-un-accident-rutier-a-blocat-circulatia-la-kilometrul-88-472620
Constantin Corina


Călătoria spre munte poate fi plină de aglomerație pe șosele, în parcări și la teleschiuri. Cu toate acestea, iată cinci sfaturi pentru turiști

Prima provocare este reprezentată de ambuteiajul de pe DN1, în Valea Prahovei. Pentru a-l evita, folosește aplicații pentru monitorizarea traficului și alege ruta alternativă DN1A, trecând prin Vălenii de Munte – Cheia – Săcele. A doua problemă apare la Poiana Brașov – găsirea unui loc de parcare.

Un șofer a subliniat: “Nu ai cum să eviți aglomerația, în perioada asta, în Poiană, mai ales.” Cu toate acestea, există modalități de a reduce stresul și agitația.

Claudiu Loghin, reporter a menționat: “Parcarea din așa-numita Poiană Mică este situată la doar doi kilometri de stațiunea Poiana Brașov. Cu un total de 430 de locuri, în condițiile în care în Poiana Brașov există supraaglomerare cu mașini, în prezent, în această parcare sunt disponibile 313 locuri libere.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor