logo
RNTV Live

Cinci indivizi au fost reținuți după ce două grupuri s-au implicat într-o altercație pe o stradă din Târgu Lăpuș

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dudau Andreea Valentina

În Maramureș, cinci indivizi au fost reținuți după ce două grupuri s-au angajat într-o confruntare pe o stradă din Târgu Lăpuș. Scandalagiii au escaladat violența, ajungând să se confrunte chiar și în curtea unei unități școlare. Patru dintre aceștia au fost arestați preventiv!

Polițiștii din Maramureș au reținut cinci persoane acuzate de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, după ce două grupuri de romi s-au luat la bătaie pe o stradă din Târgu Lăpuș. Scandalul a degenerat, iar cei implicați s-au lovit reciproc, doi dintre ei ajungând la spital. În timpul altercației, bătăușii au intrat inclusiv în curtea unei unități de învățământ. Vineri, patru dintre ei au fost arestați preventiv.

Intervenția polițiștilor a avut loc joi dimineață, după ce o femeie a sunat la 112, anunțând că mai multe persoane se bat pe stradă în Târgu Lăpuș.

“O femeie domiciliată în Târgu Lăpuș a sesizat poliția cu privire la o agresiune. S-a constituit echipă operativă care a intervenit la fața locului, iar din primele verificări polițiștii au stabilit că ar fi avut loc o stare conflictuală, inițial pe fondul unor neînțelegeri, pe strada Zorilor din oraș, iar apoi pe strada 1 Mai. În acest context, a fost tulburată ordinea și liniștea publică inclusiv în curtea unei instituții de învățământ din oraș”, a transmis, vineri, Poliția Județeană Maramureș.

Polițiștii i-au identificat pe cei implicați în scandal: un bărbat de 41 de ani și patru tineri cu vârste între 17 și 29 de ani.

Surse judiciare au declarat că persoanele implicate sunt de etnie romă, iar conflictul a început de la o ceartă verbală care a degenerat. În urma altercației, doi dintre cei implicați au fost răniți și s-au prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Toți cei cinci au fost reținuți pentru 24 de ore. Vineri, un complet de judecată din cadrul Judecătoriei Târgu Lăpuș a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru patru dintre suspecți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor