Un medic chirurg este cercetat pentru ucidere din culpa dupa ce ar fi uitat o compresa in abdomenul unei paciente. Femeia, ulterior, a facut septicemie si a murit. In acest dosar, politistii din Dambovita au facut perchezitii la o unitate medicală din municipiul București si acasa la medic.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la o unitate medicală din municipiul București și la domiciliu unui bărbat de 69 de ani, din Voluntari, medic chirurg la unitatea medicală, cercetat pentru ucidere din culpă. În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat mai multe documente și un telefon mobil,  bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, la data de 5 decembrie 2022, bănuitul, în timp ce ar fi efectuat o intervenție chirurgicală în zona abdomenului, ar fi uitat o compresă care ar fi condus la dezvoltarea unei septicemii și, ulterior, la decesul pacientei, o femeie de 73 de ani, din Dragomirești.

Bărbatul a fost dus la audieri.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *