37 de familii care locuiesc in caminul de pe strada Rafinorilor din Ploiesti vor fi  mutate in blocurile sociale de pe strazile Catinei si Mihai Bravu. Consilierii locali ploiesteni au votat in unanimitate proiectul propus de primarul Andrei Volosevici Motivul mutarii il reprezinta starea avansata de degradare a imobilului in care cele 37 de familii locuiesc in prezent.

Cele 37 de familii care locuiesc în căminul social de pe  strada Rafinorilor din Ploiesti vor fi mutate în blocurile sociale de pe străzile Cătinei și Mihai Bravu. Proiectul a fost adoptat cu unanimitate de voturi de către consilierii locali ploieșteni, iar motivul îl reprezintă starea avansată de degradare a imobilului în care locuiesc în prezent aceste familii.

Conform referatului de aprobare a proiectului, blocul de pe strada Rafinorilor a fost încadrat în clasă de risc seismic în urma unei expertize efectuate în anul 2021. Imobilul prezintă o stare de degradare destul de avansată atât a instalațiilor, precum și a finisajelor, prezentând zone în care tencuiala este desprinsă, in interiorul camerelor fiind formată igrasia.

Clădirea are 78 de unități locative, din care sunt folosite doar 49.  Conform Primăriei Ploiesti, 120 de persoane locuiesc în blocul de pe strada Rafinorilor.  

Dintre acestea doar 37 de familii mai au contracte legale de inchirere, iar acestea vor fi mutate în locuințe sociale de pe Aleea Cătinei si în cartierul Mihai Bravu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *