Chindia Targoviste a pierdut doua puncte, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Decizia vine in urma neplatii datoriilor catre portarul Catalin Căbuz, fostul jucator al echipei. Chindia si-a platit datoriile dupa decizia Comisiei de disciplina si solicita revizuirea hotararii.

Clubul Chindia Târgoviște a fost penalizat cu două puncte, plus interdicția de a mai face transferuri, pentru neexecutarea hotărârii Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, din 20 septembrie, în privința plății salariilor restante reclamate de Cătălin Căbuz. Căbuz a fost portarul echipei în sezonul trecut, iar între timp a fost transferat între timp la CFR Cluj, fiind în prezent împrumutat la Hermannstadt.

Echipa dâmbovițeană avea 13 puncte după 9 runde și ocupa locul 8 în clasamentul Ligii a 2 a.

Acum însă va rămâne numai cu 11 și va coborî pe poziția a 11-a, modificare care a fost deja făcută pe siteul frf.ro la clasamentul eșalonului secund.

Pe 20 septembrie 2023, Comisia de Disciplină amenda clubul târgoviștean cu 7.000 de lei pentru că nu i-a achitat restanțele salariale pe trei luni, plus bonusurile de victorii lui Cătălin Căbuz. În total ar fi fost vorba despre o sumă în jur de 23.000 de euro.

Tot atunci a fost dat un termen de grație de 5 zile pentru achitarea datoriei către portar. Iar dacă plata nu se facea nici după 15 zile de la acel termen, intra în vigoare depunctarea.

Chindia a depus o cerere de revizuire a cazului, pe motiv că i-ar fi achitat lui Căbuz datoria după ce au aflat de depunctare, motivând că au uitat termenul Comisiei de Disciplină.

Rămâne de văzut dacă oficialii Federației Române de Fotbal se vor lăsa impresionați de argumentele dâmbovițenilor si le vor da punctele înapoi

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *