Chindia a ramas fara unul dintre cei mai vechi jucatori din lot, dupa o decizie a Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Andrei Șerban a fost declarat liber de contract in sedinta din 12 decembrie 2023, dupa ce a inaintat zilele trecute memoriu prin care solicita si incetarea contractului, si plata restantelor salariale.

Unul dintre titularii Chindiei, Andrei Șerban a jucat în 12 meciuri din  cele 15, din acest sezon al Ligii a 2a .

A început de opt ori din primul 11, dar doar o dată a terminat un meci ca integralist în ediția 2023-2024.

Din acest motiv a adunat un total de aproximativ 600 de minute, însă a marcat de două ori, în meciuri consecutive, cu Gloria Buzău, 1-1 la Târgoviște, și  FC Argeș, 2-0 la Mioveni.

De trei ori nu a fost nici măcar oprit în lot, iar alteori a jucat 10-15 minute, pe finalurile de meci.

Jucătorul a înaintat zilele trecute memoriu prin care solicita și încetarea contractului, și plata restanțelor salariale.

Andrei Șerban, în vâstă de 23 ani a fost declarat liber de contract în ședința din 12 decembrie 2023 a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

Andrei Șerban a început fotbalul la vârsta de 7 ani. A debutat la CSȘ Târgoviște, sub comanda lui Marin Olteanu și Cosmin Toboșaru. Tot la juniori a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște. La echipa de seniori a Chindiei a ajuns în mandatul lui Nicolae Croitoru, ulterior devenind favoritul lui Viorel Moldovan, în sezonul 2018-2019, unul care s-a încheiat cu promovarea în prima ligă.

La primul meci al Chindiei în Liga 1 pe ”Eugen Popescu” după 25 de ani, pe 19 mai anul acesta, Șerban a înscris un gol superb, în remiza cu FC Voluntari, scor 2-2.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *