logo
RNTV Live

CHINDIA, MECI…ÎN APĂ CU TUNARIUL!

Costin

Chindia Targoviste a invins CS Tunari cu scorul de 2-0, intr-un meci in care terenul de joc a parut unul de…polo!
Prima repriza a partidei s-a desfasurat pe o suprafata de joc plina de lacuri, reprezentantii clubului din Tunari nereusind sa curete terenul de apa.

CS Tunari – Chindia Târgoviște, scor final 0-2, a fost o partidă foarte dificilă din punct de vedere al condițiilor meteo. Gazonul a ridicat mari probleme, dar cu toate acestea, Chindia Târgoviște a a câștigat cele trei puncte extrem de importante.

Târgoviștenii au deschis scorul in minutul 70, prin  Ante Zivkovic! Croatul, la primul meci ca titular, a marcat un gol superb, cu capul.

Iar în minutul 81, s-a stabilit scorul final  prin autogolul lui Leca.

 Golgheterul Chindiei, Robert Moldoveanu, a primit o minge pe stânga, a trecut de un adversar, paralel cu linia de corner, a vrut să centreze în fața porții spre Zivkovic, dar căpitanul gazdelor, Leca, a pus nefericit piciorul și mingea l-a păcălit pe portarul Izvoranu.

Chindia, echipa victorioasă pe gazonul de fotbal-polo de la Tunari, are 20 de puncte și a urcat pe locul 9 în clasamentul Ligii a 2 a.

În etapa a 15 a, Chindia va întâlni acasă, Concordia Chiajna. Meciul se va desfăsura pe data de 3 septembrie, de la ora 11.30 pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor