logo
RNTV Live

Chestionat în legătură cu suma de pe factura sa de curent electric, ministrul Finanțelor a răspuns că a fost de 199 de lei. A exprimat surprinderea sa față de faptul că factura a fost destul de mare, având în vedere că nu folosește în mod excesiv energia electrică!

Marcel-Bolos-scaled-e1694108459697
Dudau Andreea Valentina

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a dezvăluit că ultima sa factură de energie electrică a însumat 199 de lei, iar el nu înțelege motivul pentru care a fost atât de mare, având în vedere că nu este un consumator înrăit de energie. “Folosesc un singur bec, un frigider, un televizor și toate celelalte aparate electrocasnice pe care le am în casă”, a subliniat Boloș. El a menționat că în luna precedentă factura sa a fost în jur de 100-120 de lei!

199 de lei am plătit ultima dată, dar nici nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare, având în vedere că nu sunt un mare consumator de energie. Deci aceasta este valoarea facturii pe care am platit-o la factura de curent electric, comparativ cu faptul că folosesc un bec, un frigider, un televizor şi toate aparatele de consum pe care le am în locuinţă.

Marcel Boloş, întrebat cât de mare este factura sa la energie electrică şi cât a plătit pe ea, la finalul şedinţei de joi a Guvernului

Ministrul de Finanţe a mai spus că, în luna anterioară, a plătit tot undeva în jur de 100-120 lei!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor