Sursă foto: Coingape

Prin intermediul unei noi aplicații, ChatGPT își face debutul oficial în imagistica medicală. Această aplicație poate fi utilizată de oricine are un smartphone.

RamSoft a anunțat în luna aprilie a acestui an că va scoate pe piață cât de curând o aplicație de imagistică medicală centrată pe pacient, care este alimentată de programul AI ChatGPT. Aplicația s-ar numi Blume și va fi destinată la eficientizarea procesului de partajare a imaginilor medicale și a rapoartelor între pacienți și furnizori.

Vijay Ramanathan, reprezentant CEO RamSoft: „Doi factori cheie subliniază importanța abordării concentrării asupra pacientului: în primul rând, valorificarea pe scară largă a smartphone-urilor pentru a îmbunătăți comunicarea medic-pacient și, în al doilea rând, respectarea Legii secolului 21, care obligă furnizorii de asistență medicală să partajeze imagini și rapoarte cu pacienții.”

RamSoft a făcut anunțul la Conferința HIMSS 2023 (Healthcare Information and Management Systems Society) care a reunit circa 40.000 de participanți și care a organizat și un eveniment dedicat diasporei medicale românești.

Sursă: 360medical.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *