logo
RNTV Live

Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, a sărbătorit azi 9 ani!

download
Constantin Corina

Prințul William și soția sa, Kate, au făcut publică joi o fotografie cu fiica lor, Charlotte, cu ocazia împlinirii a 9 ani a micuței prințese

Într-o fotografie recentă realizată de mama sa, Charlotte, prințesa de Wales, al doilea copil al prințului William și al lui Kate, zâmbește fericită din grădina reședinței familiei lor din Windsor.

“La mulți ani, prințesa Charlotte! Vă mulțumim pentru toate mesajele de felicitare pe care le-am primit azi“, este mesajul care însoțește fotografia publicată pe contul de social media al cuplului princiar.

Recent, Prințul și Prințesa de Wales au sărbătorit 13 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, cuplul regal a postat o fotografie nemaivăzută până acum, de la nunta lor. Postarea a strâns rapid zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Începutul acestui an a fost însă greu pentru familia regală, care a anunțat că atât Kate, cât și Prințul Charles sunt tratați pentru cancer.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor