logo
RNTV Live

CERERE  REFUZATĂ PENTRU CORNEL DINICU

Costin

Magistratii Judecatoriei Ploiesti i-au respins lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, cererea prin care solicita permisiune pentru o noua parasire a domiciliului. De aceasta data Dinicu urma sa mearga sa isi preschimbe permis de conducere care i-a expirat.

Cornel Dinicu a ajuns marti la Judecatoria Ploiesti, la termenul ce viza cererea sa de parasire a domiciliului, in care se afla in arest, de aceasta data pentru a merge sa isi preschimbe permisul de conducere, care i-a expirat. Cererea a fost judecata, insa instanta a ramas in pronuntare, pentru data de 22 februarie. Potrivit portalului Judecatoriei Ploiesti cererea a fost respinsa ca neintemeiata. Surse din ancheta spun ca cererea a fost repartizata judecatoarei care i-a refuzat in prima instanța si modificarea conținutului arestului la domiciliu, dar si cererea de a merge la dentist. Aceste doua cereri au fost admise ulterior, de catre judecatorii de drepturi si libertati ai Tribunalului Prahova. Avocatii lui Cornel Dinicu au contestat decizia instanei, astfel ca va fi dat un nou termen, de aceasta data la Tribunalul Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor