Un șofer este cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului, în Brașov!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au întocmit un dosar penal după ce un conducător auto a fost identificat în trafic cu o alcoolemie peste limita legală.

Duminică dimineață, la ora 08:00, polițiștii au oprit, în cadrul unei acțiuni desfășurate pentru consumul de alcool, în municipiul Brașov, un autovehicul. Conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

După testatea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto pentru clarificarea indiciilor avute, aceștia au stabilit că bărbatul, de 62 de ani, din municipiul Brașov, avea o alcoolemie de 0, 68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de valoarea rezultatului stabilit, s-a întocmit dosar penal și i s-au recoltat conducătorului auto mostre biologice, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Sursă: IPJ BRAȘOV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *