Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de un bărbat de 32 de ani din Târgoviște. Acesta este cercetat pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe, în urma probatoriului administrat. Din cercetările efectuate, s-a constatat că, în noaptea de 1 iulie a.c., în jurul orei 01:40, el a fost surprins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier conducând un autoturism pe strada Calea București, fără a deține permis de conducere.

Testarea cu aparatul din dotare a indicat prezența posibilă a substanțelor psihoactive, însă aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise.

De asemenea, la data de 6 iunie , bărbatul a fost surprins conducând un autoturism în municipiul Târgoviște, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.