Câmpina va avea un centru de zi pentru persoane vârstnice. Consilierii locali câmpineni au aprobat depunerea proiectului pentru înființarea acestui obiectiv, care va fi finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul are o valoare de peste 7 milioane de lei și vor beneficia de servicii 75 de vârstnici din Câmpina.

Un centru de zi pentru persoanele vârsnice va fi înființat la Câmpina. Obiectivul va avea două componente: servicii sociale de zi acordate la sediul centrului și servicii de îngrijire acordate la domiciliul beneficiarilor.

Consiliul Local Câmpina a aprobat depunerea cererii de finanțare pentru înființarea și operaționalizarea centrului de zi pentru persoane vârstnice, banii urmând să fie alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Centrul va funcționa pe strada Simion Bărnuțiu, din Câmpina, în curtea în care funcționează și sediul Ambulanței.

Valoarea totală a proiectului este de peste șapte milioane de lei, iar centrul va avea o capacitate de 75 de persoane, din care 50 de beneficiari în cadrul instituției, iar restul urmând a beneficia  de îngrijire la domiciliu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *