logo
RNTV Live

Celula de Artă deschide expoziția de Crăciun de pe 14 decembrie în Bucerești!

Captură ecran (206)
Constantin Corina

În perioada 14 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024, Celula de Artă își deschide porțile pentru a găzdui o expoziție de artă specială sub numele “Art for Christmas”. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Palatul Bragadiru, Bulevart Atelier și Să Fiți Cuminți Gallery, oferind publicului ocazia de a se bucura de creațiile unui grup de artiști remarcabili. Vernisajul expoziției are loc pe 14 decembrie, începând cu ora 19.00.

Această expoziție de artă aduce împreună un grup divers de artiști, fiecare cu propriul său stil și perspectivă asupra creației artistice contemporane. Printre expozanți se numără nume cunoscute precum Daniel Loagăr, Alexandru Răduță, Beaver, Bogdan Negulescu, și mulți alții.

Artiștii prezenți își vor împărtăși inspirația și povestea din spatele fiecărei opere expuse, oferind vizitatorilor ocazia de a se conecta la nivel profund cu arta.

Expoziția “Art for Christmas” aduce în prim-plan nu doar diversitatea stilistică, ci și capacitatea artei de a aduce bucurie și emoție în sezonul festiv.

Evenimentul este realizat cu sprijinul și în colaborare cu Palatul Bragadiru, Bulevart Atelier și Să Fiți Cuminți Gallery, instituții care susțin și promovează arta contemporană în diverse forme.

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență artistică deosebită și să vă conectați cu creația locală în spiritul sărbătorilor, nu ratați expoziția “Art for Christmas” la Celula de Artă. Vernisajul începe la ora 19.00, pe 14 decembrie, și expoziția va rămâne deschisă până la 20 ianuarie 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor