logo
RNTV Live

Celine Dion nu a fost oprită de diagnosticul necruțător și revine cu un nou album muzical

230413095822-02-celine-dion-2019-file
Voicu Alexandra Ioana

Cântăreața de 55 de ani a lansat primul single din 2019 încoace, într-o perioadă foarte grea din viața sa. Artista a anunțat că noua piesă „Love Again” va fi urmată de un nou album, disponibil din 12 mai.

Celine Dion a fost diagnosticată anul trecut cu sindromul omului înțepenit, o afecțiune neurologică rară care provoacă încordarea necontrolată și progresivă a mușchilor. Cei care suferă de această boală rămân blocați în anumite poziții, devenind incapabili să se deplaseze sau să vorbească.

Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam”, a povestit artista într-un clip postat pe rețelele sociale.

Maladia însă nu a oprit-o să lucreze la albumul intitulat Love Again. Noul produs discografic va avea 5 piese, iar prima dintre ele, cu același nume, are deja peste 1,6 milioane de vizionări pe YouTube.

În același timp, piesa este coloana sonoră a filmului “Love Again”, care va ajunge în cinematografe la 5 mai 2023. Celine Dion a primit un rol în acest film, care reprezintă prima apariție a artistei într-un lungmetraj.

Sursa: Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor