Sursa: doc.ro

Corpul uman are mai multe căi naturale pentru a permite detoxifierea prin ficat, transpirație, urină și fecale. Însă expunerea la fast food, conservanți și pesticide a dus consumul mediu de toxine de la un nivel maxim. Astfel, este necesar să se facă anumite modificări în alimentație pentru a ajuta organismul în procesul de detoxifiere.

Detoxifiere portocale-ghimbir morcov

Portocala, morcovul si ghimbir sunt puternice de antioxidanti si vitamina C. Morcovii sunt plini de beta-caroten si fibre care ajuta la pierderea in greutate si la digestie. Ghimbirul este un remediu vechi de casa pentru digestie, balonare si crampe de stomac si este plin de anti- proprietăți inflamatorii. REȚETĂ

LIMONADA

Avantajele pe care limonada le are față de alte sucuri sau băuturi acidulate sunt numărul mic de calorii și conținutul bogat de nutrienți benefici pentru organism. Poți să o introduci în orice tip de dietă și chiar să o consumi de mai multe ori pe zi.

Băutură cu castraveți și mentă

Menta este considerată în mod tradițional cel mai bun ingredient pentru calmarea durerilor de stomac. De asemenea, menta îmbunătățește fluxul de bilă prin stomac, accelerând procesul de digestie. Împreună cu castraveți și lămâie bogate în antioxidanți, această răcitoare este atât de mult un răgaz de la căldura plină de viață, cât și de la supraîncărcarea toxică. REȚETĂ

Ceai cu miere, lamaie, ghimbir

Ceaiul de ghimbir cu miere și lămâie este o băutură foarte populară și apreciată pentru beneficiile sale pentru sănătate. Ghimbirul este recunoscut pentru proprietățile sale digestive, iar mierea și lămâia oferă beneficii antioxidante.

Apa de detoxifiere cu sare roz-ghimbir

Apa de detoxifiere cu sare roz-ghimbir este o băutură care poate fi preparată acasă și care are beneficii pentru sănătate. Sarea roz de Himalaya este cea mai bună pentru detoxifiere, întrucât aceasta acționează ca un agent vindecător.

 Ceaiul de papadie

Papadia ajuta la combaterea multor altor afectiuni suparatoare cum ar fi: acneea, gastrita hipoacida, constipatie, alergii si alte boli de piele, dar si a indigestiei.  Aceasta planta te ajuta sa elimini surplusul de apa din organism si odata cu ea si substantele reziduale din organism.

Sursa: food.ndtv.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *