Centrul de excelență Siemens Healthineers din România, inaugurat în cadrul Ovidius Clinical Hospital, va găzdui primul Master Class de Cardiologie desfășurat în țara noastră în perioada 7 – 8 septembrie 2023.

Acest eveniment reprezintă rezultatul colaborării strânse dintre Siemens Healthineers România și Ovidius Clinical Hospital și își propune să ofere o perspectivă exhaustivă asupra celor mai noi tehnologii și abordări în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiace. Acesta se va desfășura într-un mediu propice învățării dinamice și interactive.

Master Class-ul de Cardiologie este destinat cardiologilor, rezidenților și altor profesioniști din domeniul medical interesați de dezvoltarea abilităților în domeniul cardiologiei avansate.

Pe parcursul acestui eveniment, participanții vor avea oportunitatea de a asista la prezentări de top susținute de experți cardiologi de renume. Acești experți vor acoperi cele mai recente tendințe în cercetarea medicală, tehnologie și practicile clinice.

În plus, vor fi organizate sesiuni live transmise din Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervențională Ovidius Clinical Hospital, care este dotat cu primul angiograf funcțional Artis Icono Floor din România, reprezentând vârful de gamă în ceea ce privește abordarea procedurilor cardiovasculare minim invazive.

Printre comunicatorii și experții care vor participa la acest Master Class se numără Dr. Gaia Banks, Global Clinical Marketing Manager Siemens Healthineers, dar și medici reputați din echipa Ovidius Clinical Hospital, precum Dr. Valentin Leica, specialist în medicină internă și cardiologie intervențională, coordonator al secției de Cardiologie din cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară OCH, Dr. Sebastian Vasilescu, specialist în cardiologie intervențională și coordonator al Laboratorului de Angiografie și Cardiologie Intervențională OCH, și Dr. Roberto Haret, specialist în medicină internă și cardiologie intervențională.

Master Class-ul va include sesiuni interactive și studii de caz complexe, care vor contribui la dezvoltarea gândirii critice și înțelegerii abordărilor inovatoare în gestionarea pacienților cu afecțiuni cardiace. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a explora cele mai recente tehnologii și echipamente medicale dezvoltate de Siemens Healthineers.

Evenimentul oferă, de asemenea, oportunitatea participanților de a interacționa cu numeroși experți medicali și cu reprezentanți ai Siemens Healthineers România, ceea ce poate facilita extinderea rețelei lor profesionale și colaborarea în găsirea de soluții inovatoare pentru provocările actuale din domeniul cardiologiei.

Siemens Healthineers este o companie specializată în tehnologia medicală, cu sediul în Erlangen, Germania. Cu aproximativ 69.500 de angajați la nivel global și venituri de 21,7 miliarde de euro în ultimul an, Siemens Healthineers are o prezență semnificativă în industria medicală.

Sursă: 360medical.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *