logo
RNTV Live

Cel de-al doilea sezon al serialului Loki va fi lansat din 6 octombrie pe Disney+

LOKI, Season 2
Constantin Corina

Sezonul doi „Loki” va avea premiera pe Disney+ pe 6 octombrie 2023. Noul sezon va cuprinde șase episoade

Loki Laufeyson, „Zeul răutății” asgardian bazat pe zeitatea nordică, este poate cel mai iubit personaj anti-erou din universul cinematografic Marvel.

„Loki” va fi difuzat în întregime pe Disney+ – vă puteți înscrie la Disney+ începând de la 7,99 USD pe lună cu reclame, sau puteți face pachet cu Hulu pentru doar 9,99 USD pe lună.

Teaser-ul se deschide cu Loki și versiunea de realitate alternativă a agentului Mobius ( Loki a fost trimis la o altă autoritate pentru varianta de timp (TVA) în finalul sezonului 1 Loki) vizitând „OB”, angajatul TVA al lui Ke Huy Quan. Nu durează mult până aflăm de ce cei doi îi solicită ajutorul lui OB, deoarece Loki „scurge” – cuvântul emisiunii pentru un personaj care este tras prin trecutul și prezentul MCU – într-o nouă locație. La fel ca Spider-Man: Into the Spider-Verse, Loki se află într-un univers în care nu ar trebui să fie. Și, dacă nu poate găsi o modalitate de a-și stabiliza celulele sau de a se întoarce la Marvel-616 (linia temporală principală a MCU), s-ar putea să nu supraviețuiască.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor