logo
RNTV Live

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc ca jurați în emisiunea MasterChef România!

chefi
Constantin Corina

Acestia au fost înlocuiți din emisiunea „Chefi la Cuțite” de pe Antena 1 deoarece s-ar fi retras de la filmările sezonului 13 invocând oboseala.

În cursul anului trecut, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat emisiunea „Chefi la Cuțite” cu 50.000 de lei pentru promovarea nepermisă a jocurilor de noroc în mai multe episoade din sezonul 12.

”Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

”Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu, unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a spus Chef Sorin Bontea.

Show-ul culinar MasterChef România a debutat acum 12 ani, iar cei trei chefi au fost membri ai juriului în primele trei sezoane.

Dumitescu a afirmat că „MasterChef este formatul care ne-a propulsat și a marcat începutul show-urilor culinare în România”, în timp ce Scărlătescu a descris revenirea lor în emisiune ca fiind „precum întoarcerea acasă după o perioadă lungă de timp”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor