Ricardo Rocha a adus un omagiu pentru Mario Lobo Zagallo: „Eram doar un copil care plângea la duş. El a văzut în mine un căpitan.”!

Decesul legenadrului antrenor şi jucător Mario Lobo Zagallo a provocat tristeţe. Mai multe persoane din lumea sportului au adus un omagiu. Unul dintre cele mai emoționante este cel al campionului mondial din 1994, Ricardo Rocha.

Branco, fost fundaş brazilian, campion mondial în 1994: „Bătrâne lup, îţi mulţumesc foarte mult! Am avut onoarea de a învăţa multe de la tine. Este o zi foarte tristă pentru lumea fotbalului”.

Ricardo Rocha, care a fost şi el campion mondial în 1994: „Există înfrângeri care îţi taie respiraţia, iar aceasta este una dintre ele, sau poate pentru mine, una dintre cele mai importante. Pentru mine, Zagallo nu a fost doar ceea ce ştiţi, ceea ce aţi văzut la televizor sau în presă, el mi-a salvat cariera când credeam că s-a terminat. Mi-a spus că el crede în mine şi că dacă şi eu fac la fel, toată lumea mă va urma. Eram doar un băiat care plângea la duş, iar el a văzut în mine un căpitan. ”

Multe cluburi braziliene i-au adus şi ele un omagiu. Printre acestea se numără Flamengo şi Botafogo, unde a jucat timp de opt, respectiv şapte sezoane.

Clubul Botafogo: „Botafogo deplânge plecarea unuia dintre cei mai mari idoli ai săi, un campion ca jucător şi antrenor, cu un CV victorios şi remarcabil în acest sport, o adevărată legendă a fotbalului brazilian. Dorim multă puteren familiei, prietenilor şi suporterilor săi”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *