logo
RNTV Live

Ce spune Gina Pistol despre divorț?

smiley-gina-pistol
Dudau Andreea Valentina

Gina Pistol face declarații despre un divorț care a marcat-o: „M-am simțit singură. M-am simțit a nimănui”!

Viața de familie a fost mereu un subiect delicat pentru cunoscuta Gina Pistol. Vedeta a fost profund marcată atunci când părinții ei au decis să se despartă.

După divorțul părinților ei, relația cu tatăl ei s-a răcit atât de mult până a devenit aproape inexistentă. El s-a recăsătorit și are doi copii cu noua soție.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată” nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta” a declarat Gina Pistol.

În perioada în care părinții ei se aflau în proces de custodie, ea a fost lăsată în grija unei persoane pe care nu o cunoștea.Perioada a fost cu atât mai greu de suportat cu cât femeia care ar fi trebuit să suplinească rolul mamei, devenea uneori și agresivă cu ea.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea. Și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă cu mine, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a dezvăluit Gina.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor