Sursă foto: Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

În căutarea unor seri de relaxare și recreere, Teatrul Toma Caragiu vine cu piese de teatru excepționale! Iată spectacolele din această săptămână

O idee genială

  • Vineri, 15 martie
  • Sâmbătă, 16 martie-Premieră

Ora:

  • 18:30

Despre ce este vorba?

Arnaud și Marion sunt un cuplu în căutarea unui nou apartament. În timpul căutărilor, întâlnesc pe Cedric, un agent imobiliar care atrage atenția Marionului. Pentru a-și testa partenera, Arnaud decide să pună la cale un plan ingenios. El observă în metrou un bărbat numit Thomas, care pare să semene perfect cu Cedric. Astfel, Arnaud îi propune lui Thomas să se prefacă a fi agentul imobiliar, în scopul de a provoca o reacție din partea Marionului și de a compromite imaginea lui Cedric.

Cu toate acestea, destinul decide altfel: Cedric și Thomas se întâlnesc accidental în apartamentul lui Arnaud, iar situația se complică când apare și Jules, fratele geamăn al lui Thomas. Astfel, cei trei bărbați, care seamănă perfect fizic, dar au personalități diferite, declanșează o serie de evenimente comice și imprevizibile.

17 martie

  • Suflete pierdute – duminică, 17 martie, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.
  • Acasă la tată – duminică, 17 martie, ora 19:00, sala „Liviu Ciulei” a Teatrului Bulandra – Premiera oficială.
  • Fantoma din Canterville – duminică, 17 martie, orele 10:30 și 12:00, sala Teatrului de Animație Imago.

Biletele se pot achiziționa la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, telefon: 0244.522.774 sau online, accesând secțiunea Programe Spectacole de pe site-ul www.teatruploiesti.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *