logo
RNTV Live

Ce s-ar putea întâmpla cu mașinile celor care abandonează deșeuri pe domeniul public? Nu s-a mai întâmplat așa ceva!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ce s-ar putea întâmpla cu mașinile celor care abandonează deșeuri pe domeniul public? Nu s-a mai întâmplat așa ceva!

Mașinile celor care vor abandona deșeuri pe domeniul public vor fi confiscate. Potrivit deputatului Bogdan Toader,  decizia urmează să fie luată de Parlament în viitorul apropiat. Prin aplicare acestei sancțiuni, autoritățile speră să îi descurajeze pe cei care se fac vinovați de crearea așa ziselor punte negre.

Ce se va întâmpla cu mașinile celor care abandonează deșeuri pe domeniul public? Nu s-a mai întâmplat așa ceva!

Lupta pe care autoritățile o duc pentru a scăpa municipiul Ploiești de așa zisele puncte negre nu este deloc uşoară! Asta pentru că gunoaiele continuă să fie aruncate de către cei certați cu bunul simț la orice colț de stradă sau pe câmpuri.

În acest context, potrivit deputatului Bogdan Toader, pe masa Parlamentului României se va afla în cel mai scurt timp un proiect de lege prin care autovehiculele celor care abandonează deșeuri pe domeniul public să fie confiscate.

Deputatul Bogdan Toader consideră că măsura este de bun augur în contextul în care mulți dintre cei care erau prinși și amendați nu-și plăteau amenda. Drept urmare, prin această măsură, autoritățile speră să-i descurajeze pe cei care și-au creat o adevărată afacere din transportul și abandonul deșeurilor pe domeniul public sau pe câmpuri.

Parlamentarul prahovean speră ca acest proiect de lege să fie dezbătut de Parlamentul României în maximum două luni.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor