Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, în vârstă de 77 de ani) a fost aproape devină conducătorul Petrolului… sau cel puțin așa susține! În declarațiile incredibile făcute pentru Fanatik, „Mitică” povestește că planificase până și bugetul pentru următorii doi ani la clubul din Ploiești!

Dragomir spune că negocierile pentru preluarea clubului prahovean au fost foarte avansate, însă totul a picat în ultimul moment.

Drept urmare, fostul președinte al Ligii ar fi apucat să facă inclusiv lista de transferuri pentru gruparea de pe „Ilie Oană”! Acesta ar fi vrut să îi vadă pe Andrei Borza, Dragoș Nedelcu și Mihai Căpățînă în tricoul galben-albastru. În cele din urmă, însă, potrivit spuselor lui Dragomir, el s-a răzgândit privind oferta, iar Marian Copilu a devenit noul conducător al grupării ploieștene.

Eram, vorbisem cu notarul, programasem tot, de 1.5 milioane de euro cumpăram jucători. Pe echipă nimic, nu plăteam niciun leu. Luam Petrolul gratis, dar ce însemna gratis? Avea o datorie de 500 de mii de euro!

Trebuia să asigur bugetul, eu făcusem deja bugetul. În primul an, trei milioane, făcusem deja bugetul cu Bogdan și un fost președinte de la Petrolul. În primul an era trei milioane.

Plătim acum datoria de 500 de mii, cu drepturile de televiziune și cu milionul o duci până la sfârșitul anului și cu 1.5 milioane cumpărăm trei jucători.

Mă gândeam la Borza, tot de la Hagi îl luam pe Nedelcu în fața fundașilor centrali și mă duceam după unul Căpățână care este feblețea mea. Cu banii aceștia cumpăram trei-patru jucători.

Atacanți, nu mai știu, mijlocași mai voiam. Am așa mare lista acasă. Aveam programat în primul an trei milioane, din al doilea an cinci. După ne gândeam că aveam un centru bun de copii, îl revigoram.

Dar uite că într-o duminică la masă am schimbat. Dacă nu conduc eu, mi se pare că totul e împotriva mea. Dacă mă duc la o echipă și spun că asta după mine e neagră, toată lumea trebuie să o vadă neagră!

Dumitru Dragomir, pentru Fanatik

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *