Sursa: Page Six

Într-un mesaj transmis pe rețelele sociale, Madonna a transmis că se simte norocoasă să fie în viață după perioada petrecută la terapie intensivă. Vedeta a trecut printr-o infectie gravă chiar la finalul lunii iunie, fiind internata pana acum.

Mesajul transmis pe instagram

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. În această lună de la externare m-am gândit. Ca mamă, poți să fii cu adevărat implicată în nevoile copiilor tăi și să dăruiești nesfârșit. Dar, când m-am prăbușit, copiii mei au fost lângă mine, le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum. Și le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să stau să-mi termin munca!”.

Într-o declarație anterioară de la începutul acestei luni, Madonna a spus că planul ei era să-și reprogrameze viitoarele concerte din America de Nord și să-și înceapă turneul de celebrare în Marea Britanie în octombrie.

Ea urma să înceapă turneul celor mai mari hituri din Canada pe 15 iulie. Etapa europeană este programată să înceapă cu patru nopți la O2 Arena din Londra din 14 octombrie.

Anunțând turneul din ianuarie, ea le-a spus fanilor:

„Sunt încântată să explorez cât mai multe melodii posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat”.

Cântăreața i-a mulțumit managerului său Guy Oseary pentru cadou, adăugând: „Am plâns când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasa sunt să-i cunosc pe acești oameni și atât de mulți alții care au plecat”.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *