logo
RNTV Live

Ce face unul dintre viceprimarii Ploieștiului pentru salvarea echipei Petrolul

FOTBAL:INAUGURARE STADION ILIE OANA PLOIESTI (23.09.2011)
Oana Stoica

Echipa de suflet a ploieștenilor trebuie să meargă mai departe! O spun toți cei care iubesc Petrolul. Și până vor exista soluții reale, fiecare dintre noi poate da o mână de ajutor pentru ca Petrolul să capete o oarecare stabilitate financiară. Banii veniți din abonamentele făcute de suporteri, pot oferi acest confort financiar. Cristian Ganea este unul dintre cei 700 de iubitori ai echipei Petrolul care a decis să facă acest pas. ”Am achiziționat un abonament la lojă pentru tot sezonul. Cred că dacă și consilierii locali mi-ar urma exemplul, și nu ar mai aștepta să intre gratuit la meciuri, ar putea și ei contribui la stabilitatea financiară a echipei. Pare o sumă mică, 410 lei pentru acest abonament, dar dacă înmulțim cu 1000 sau cu 2000….putem fi mândri că nu am lăsat la greu echipa noastră de suflet”, ne-a declarat Cristian Ganea.

 

Un abonament pentru întreg sezonul, costă între 105 și 205 lei. Pentru loja abonamentul ajunge la 410 lei. Stadionul Ilie Oană are peste 15.500 de locuri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor