Dacă ești tânăr sau reprezinți o asociație/fundație/instituție și vrei să ajuți în realizarea unei strategii pentru Capitala Tineretului 2024 află cum te poți înscrie!

În 2024, Ploiești deține titlul de Capitală a Tineretului din România, iar una dintre prioritățile programului Ploiești #LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024 este elaborarea și adoptarea Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești pentru perioada 2024-2030, în colaborare cu Primăria Municipiului Ploiești.

Strategia reprezintă un document amplu, iar intenționăm să colectăm opinia și contribuția tuturor actorilor implicați: tineri, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor, experți în domeniul tineretului sau politici publice, precum și orice altă persoană interesată direct de sfera tineretului.

Pe pagina de instagram ploiesti_capitalatineretului s-au anunțat începerea procesului de consultare și scirere a Strategiei de Tineret a Municipiului Ploiești 2024-2030!

Așadar, dacă ești interesat completează acest formular: https://forms.gle/EJ2nVZF4zdtULd4J8 până pe 14 ianuarie!

Prima întrunire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al Municipiului Ploiești este programată pentru:

DATA: 15 ianuarie 2024
ORA: 13:30
LOCAȚIE: Primăria Municipiului Ploiești

(Organizatorii vă vor contacta ulterior prin e-mail cu informații detaliate despre sala în care va avea loc evenimentul. Prin urmare, este esențial ca datele din formular să fie corecte.)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *