logo
RNTV Live

Ce este Google Deepmind si cum este influentată inteligentă artificială?

dims-e1575998404106
Constantin Corina

Traficul web al ChatGPT a scăzut pentru a treia lună consecutiv în august, potrivit companiei de analiză web Similarweb.

Investitorii au declarat pentru Wall Street Journal în august că transpunerea A.I în afaceri eficiente este mai dificilă decât pare instrumentele A.I. generative Jasper și Synthesia înregistrând o scădere a utilizatorilor.

Cu toate acestea, următorul pas pentru A.I. este să primească sarcini directe de la persoana.

Inteligența Artificială generativă nu este decât începutul, spune Mustafa Suleyman de la compania DeepMind.

Cofondatorul Google Deepmind consideră că „A.I. generativă este doar o fază”. Suleyman a prezis deja că toată lumea va putea avea asistenți A.I. în următorii cinci ani.

Compania sa, Inflection A.I., și-a lansat chatbot-ul Pi ca rival al ChatGPT în mai, concentrându-se pe sfaturi personale și pe conversație. Omul de afaceri a spus că inteligența artificială interactivă ar putea fi mai dinamică și ar putea acționa singură dacă i se acordă permisiunea, spre deosebire de ceea ce el a descris drept tehnologia „statică” de astăzi.

Acest grup, numit Google DeepMind, va reuni două grupuri de cercetare de top în domeniul AI: echipa Brain de la Google Research și DeepMind.

Realizările lor colective în domeniul inteligenței artificiale din ultimul deceniu includ AlphaGo, Transformers, word2vec, WaveNet, AlphaFold, modele secvență la secvență, distilare, învățare prin consolidare profundă și sisteme distribuite și cadre software precum TensorFlow și JAX pentru exprimarea, instruirea și implementarea ML la scară largă modele.

Google Research își va continua activitatea importantă, conducând progrese fundamentale în informatică în domenii precum algoritmi și teorie, confidențialitate și securitate, calcul cuantic, sănătate, climă și sustenabilitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor