Sursa: economia.ro

Bill Gates este unul dintre cei mai inteligenți oameni de pe această planetă iar secretul pe care l-a împărtășit acesta de fiecare dată sunt cărțile pe care le citește. Acesta citește de la o vârstă fragedă iar timpul acordat cărtilor trece până și de 5 ore pe zi. Haideți să vedem ce ne recomandă Bill Gates pentru această vară!

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow, by Gabrielle Zevin. 

Acest roman grozav spune povestea a doi prieteni care cresc legături cu Super Mario Bros. și apoi, la facultate, încep să-și creeze propriile jocuri împreună. M-am legat cu adevărat de poveste – de fapt, mi-a amintit foarte mult de relația mea cu Paul Allen și de munca noastră împreună la Microsoft. Mâine a fost una dintre cele mai mari cărți ale anului trecut și este ușor de înțeles de ce. Zevin este o scriitoare grozavă care te face să-ți pese profund de personajul ei.

Born in Blackness, by Howard French.

Sunt un student al Africii, dar încă am învățat multe din această carte atentă și bine cercetată. French, un jurnalist de origine africană, contestă relatările standard occidentale despre istoria continentului. Era departe de a fi apatrid și primitiv când au sosit europenii. În realitate, explică el, diferite regate africane au înființat orașe-stat care rivalizau cu Europa în ceea ce privește organizarea politică, puterea militară, comerțul, arta și explorarea. Mă refer la un compliment când spun că Born in Blackness m-a lăsat să vreau să aflu mai multe.

  • spune acesta despre cele 2 cărți

Borgen ( disponibil pe Netflix-ul din US). 

Am jucat toate cele patru sezoane ale acestei drame politice daneze. Numit după palatul din Copenhaga unde se află guvernul danez, acesta o urmărește pe prima femeie prim-ministru (fictivă) a țării în timp ce navighează într-un peisaj politic complex. Sunt fascinată de modul în care coalițiile politice se unesc și rămân împreună și mi-a plăcut să văd cum prim-ministrul, Birgitte Nyborg, își dă seama. Este un lider cu principii și talentat, care este, de asemenea, falibil și uneori greșit. Borgen este distractiv mai presus de orice, dar și eu am învățat o grămadă urmărindu-l, adauga Bill Gates despre seria Borgen.

Dacă doriti să citiți recenzii despre cartile discutate mai sus sau să descoperiti mai multe cărti recomandate de acesta vizitați sursa citată.

Sursa: billgatesnotes.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *