logo
RNTV Live

Ce acțiuni au desfășurat polițiștii din Județul Dâmbovița?

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Constantin Corina

La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat intervențiile menite să prevină și să combată situații de risc, acte de violență, și accidente rutiere cauzate de conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Acțiunile poliției au avut ca obiectiv principal menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în comunitatea locală, prin desfășurarea de activități specifice, punctuale, cu efective mărite, pe întreg teritoriul județului.

La aceste acțiuni integrate au participat polițiști din diferite structuri, inclusiv ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, prevenirea criminalității, jandarmi și polițiști locali.

În decursul ultimelor 24 de ore, au fost efectuate 406 legitimări de persoane, s-au controlat peste 330 de autovehicule, iar peste 100 de șoferi au fost supuși testelor pentru depistarea consumului de alcool sau droguri.

În cadrul operațiunilor desfășurate ieri, au fost aplicate 292 de sancțiuni contravenționale, s-au reținut 17 permise de conducere (2 pentru consum de alcool și 2 pentru viteză excesivă), și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Dintre toate sancțiunile, 240 au fost impuse pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, iar 31 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a depășit suma de 86.000 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor