Sursă foto: Instagram/ @narcis.raducan

Tânărul atacant Iustin Răducan, în vârstă de 18 ani, a fost titularizat în premieră de tehnicianul Florin Pîrvu în partida Petrolul Ploiești – FCSB, încheiată la egalitate (2-2).

Răducan, aflat la debutul în Superligă, a evoluat doar în prima repriză a meciului, fiind ulterior schimbat, la pauză, cu Mihnea Rădulescu (având și el 18 ani).

Tatăl lui Iustin, Narcis Răducan (49 ani), cunoscut om de fotbal, a vorbit în direct la TV despre prestația fiului său, de care s-a declarat mulțumit, oferindu-i nota 6.5. Fostul stelist recunoaște că are așteptări foarte mari de la băiatul său și că uneori devine chiar prea critic cu el.

Eu sunt critic cu el. Poate uneori prea mult. Mă gândesc că are 18 ani și nu vreau să exagerez. Eu jucam cu Mărășești la juniori. Progresează foarte mult. A alergat 6 kilometri în prima repriză. Acumulează experiență. A fost un meci cu mare încărcătură.

Își dorește foarte mult. Are colegi de calitate, staff-ul la fel. I-aș da notă de trecere, peste șase. I-aș da 6.5. Sper să treacă prin faulturi cât mai rar. Din fericire, e în partea care îi place.

Narcis Răducan, pentru Digi Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *