Fiica lui Călin Donca a postat pe contul tatălui său: Donca este acum în închisoare fiind cercetat pentru diverse infracțiuni! Ce a postat fiica lui?

Milionarul Călin Donca a declarat că familia este adevărata lui avere: afaceristul are probleme cu legea! Fiica sa a postat un mesaj emoționat pe contul tatălui său.

Orianda Donca, soția lui Călin, a postat mai multe mesaje prin care le mulțumește tuturor pentru susținere. Fiica lui Donca a postat un mesaj postat pe contul de Instagram al tatălui său.

Călin a fost arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni, în spațiul public au apărut mai multe informații. Soția și familia lui i-au rămas aproape afaceristului. Una dintre fiicele afaceristului a postat un mesaj pe contul de Instagram al tatălui său, un video în care vrea să arate cum este tatăl ei cu adevărat.

„ Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate, ghiciți ce? E la fel ca și la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la televizor, la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el. Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa, dar este cu adevărat el. Te iubim tata”, a fost mesajul transmis de fiica lui Călin Donca.

Orianda Donca a făcut un anunț trist: a pierdut un membru important al familiei: „ Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără nici un simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei”, a scris Orianda Donca pe contul său de Instagram!

Călin Donca este unul dintre cei mai tineri milionari din România. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *