logo
RNTV Live

Cauza morții celebrului actor din Euphoria, Angus Cloud, a fost dezvăluită

Angus-Cloud-attends-the-2022-Vanity-Fair-Oscar-Party-41-27032022-3f48c7b1c2124dcfa3dd69e0c155e8a1
Constantin Corina

Angus Cloud a murit în urma unei supradoze accidentale, potrivit biroului medicului legist al comitatului Alameda din California.

„Angus Cloud a murit din cauza unei combinații letale de fentanil, cocaină, metamfetamină și în ceea ce este considerat o supradoză accidentală”, a declarat joi un purtător de cuvânt al medicului legist pentru CNN.

Angus a suferit de intoxicație acută din combinația de medicamente, care includea și benzodiazepine.”

Cloud, un actor în ascensiune, cel mai bine cunoscut pentru rolul său din drama HBO „Euphoria”, a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani.

„Cu cea mai grea inimă a trebuit să ne luăm rămas bun de la un om incredibil astăzi. Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în multe feluri”, a spus familia lui Cloud într-o declarație la acea vreme.

„Sperăm că lumea își amintește de el pentru umorul, râsul și dragostea lui pentru toată lumea. Solicităm confidențialitate în acest moment, deoarece încă procesăm această pierdere devastatoare.”, a adăugat familia lui.

Rolul emergent al lui Cloud a venit în 2019, ca Fezco, un traficant de droguri dulce care ținea profund de Rue, interpretată de Zendaya, în „Euphoria”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor