Sursă: observator.ro

Doi adulți și doi copii sunt în continuare dispăruți după ce barca în care se aflau, împreună cu alte opt persoane, s-a răsturnat, în seara de 30 aprilie în râul Mureș. ISU Timiş a anunțat marți, 2 mai, că au început căutările dincolo de granița cu Ungaria.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Libertatea că barcagiul responsabil va fi cercetat în stare de libertate.

„A doua zi de căutări cu efective mărite. Pentru misiunea de căutare-salvare a celor patru persoane dispărute în urma răsturnării cu barca în râul Mureș, zona Periam Port, au fost alocate, astăzi, următoarele forțe și mijloace: un efectiv de 17 pompieri timișeni (doi ofițeri, 15 subofițeri) vor interveni cu patru autospeciale de serviciu; trei autospeciale de primă intervenție și comandă; un microbuz cu echipaj cu patru scafandri; șapte bărci”, a transmis ISU Arad.

Liberatea a anunțat un update de la ora 12:40 precizănd că ISU Timiș a solicitat sprijinul autorităților maghiare pentru găsirea celor patru persoane dispărute pe râul Mureș. „Au început căutările de către echipajele ungare pe sectorul Macău (Ungaria) – Nădlac (România)”, au precizat pompierii.

Mai multe despre incident puteti citi aici.

Sursă: libertatea.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *