Sursa foto flikr

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au intervenit în dimineața zilei de duminică în decurs de șase ore pentru a gestiona situații cauzate de vântul puternic, inclusiv îndepărtarea arborilor rupți sau doborâți și a elementelor de construcție desprinse de rafale.

„Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 27 intervenţii în Bucureşti. Acestea au constat în îndepărtarea a 19 copaci şi a 8 elemente de construcţie desprinse de vânt. Au fost avariate 8 autoturisme”, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au intervenit și în zona înconjurătoare a Capitalei. În județul Ilfov, au avut loc două operațiuni pentru îndepărtarea unor elemente de construcție.

Municipiul București și județul Ilfov se află sub avertizare Cod galben emisă de meteorologi în ziua de duminică. Potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie, care a intrat în vigoare sâmbătă la ora 17:00 și este valabilă până duminică la ora 18:00, vântul va sufla cu putere, atingând rafale de până la 55-65 de kilometri pe oră și, izolat, până la 70 de kilometri pe oră.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *