Gata cu catalogul clasic in mai multe scoli din Prahova. Profesorii vor pune notele sau absentele direct in catalogul electronic, in cadrul unui program pilot implementat de Ministerul Educatiei.  Informatiile sunt primate de parinti in timp real.

Ministerul Educației a publicată lista unităților de învățământ care fac parte din Programul privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. La nivel national, numărul școlilor care vor folosi catalogul electronic în cadrul programului a crescut de la 742 la 1156! Pe listă figurează și 30 școli din Prahova. Dintre acestea, șapte sunt din Ploiesti, cum ar fi Colegiul de Artă CARMEN SYLVA, Liceul Tehnologic TOMA SOCOLESCU sau Școala Gimnazială MIHAI EMINESCU. Catalog electronic va fi, de exemplu, și în unitati din Blejoi, Campina, Busteni, Filipestii de Padure, Lapos sau Paulesti.

Atat parintii cat si profesorii spun ca acest catalog are avantaje. De exemplu, parintii  primesc mesaj, in timp real, cu nota copilului sau cand are absenta.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *