Președintele USR, Cătălin Drulă, a criticat dur deciziile guvernului și ale coaliției de guvernare la începutul anului 2024. Drulă a afirmat că anul a început la fel de prost cum s-a încheiat precedentul, evidențiind deciziile absurde ale premierului Marcel Ciolacu și ale PNL.

El a adus în discuție problemele cu care s-au confruntat elevii la începerea anului școlar, menționând că transportatorii care ar fi trebuit să-i ducă pe copii la școală nu și-au primit banii din septembrie, iar promisiunea de „Transport Gratuit” a rămas doar la nivel de declarații televizate.

Cătălin Drulă a acuzat guvernul de austeritate, afirmând că, în domeniul sănătății, angajările sunt blocate, iar medicii și asistenții sunt epuizați și amenință cu greva. El a criticat decizia de a bloca angajările în ciuda lipsei acută de personal medical, menționând că mii de tineri medici sunt șomeri pentru că nu li se permite să își exercite meseria.

Liderul USR a subliniat și creșterea bugetului pensiilor speciale, în contrast cu austeritatea în alte domenii. Concluzionând, Drulă a afirmat că guvernul va plăti pentru deciziile nedrepte și proaste, iar cetățenii români așteaptă să își exprime nemulțumirile în fața acestor alegeri politice.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *