logo
RNTV Live

Cătălin Drulă comentează incidentul cu Buzatu: Acești bani proveniți din corupție sunt cei care generează creșterea taxelor pentru români, în prezent

Catalin-Drula-2-scaled
Iorgu Theo

Cătălin Drulă, liderul USR, a exprimat luni opinia că în cazul președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, prins într-un scandal de corupție, creșterea taxelor pentru români se datorează tocmai acestor fonduri ilicite, care sunt acum folosite pentru susținerea clientelei de partid. (Sursa: News.ro)

”Eu cred că domnii ăştia care iau cu portbagajul valizele de bani o duc bine cu banii, pentru că au şi salarii. Chiar şi la domnul acesta, Buzatu, dacă vă uitaţi cred că avea vreo două tipuri de pensie, una specială, una normală, deci nu asta este problema lor, că nu le ajung ci că s-au obişnuit să fure şi sunt reţele înregi construite de cele două partide care se află la guvernare care se ocupă cu asta”, a spus Cătălin Drulă, la Prima News.

Liderul USR a precizat că ”e o falsă surpriză mimată de liderii acestor partide”. ”L-am văzut pe prietenul foarte bun, domnul Paul Stănescu, care este şi el numit un baron”, a mai spus el.

Drulă a arătat că ”exact pentru aceşti bani murdari furaţi se cresc taxele românilor, acum”. ”Trebuie finanţată această clientelă de partid”, a subliniat preşedintele USR.

”Dacă spune domnul Buzatu că a ajuns pe drojdie, şi domnul Ciolacu e cam pe drojdie cu ţara. Asta face Marcel Ciolacu cu ţara, ne spune: Vă mulţumesc mult că vă cresc taxele, că eram cam pe drojdie”, a comentat Drulă.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor