logo
RNTV Live

Cat poate castiga un profesor prin meditatiile în Emiratele Arabele Unite?

dubai-social
Constantin Corina

O profesoară a împărtășit experiențele sale predând și locuind în Emiratele Arabe Unite legate de predarea pentru copiilor milionarilor de acolo

Aceasta a participat la un interviu realizat de Bussines Insider, unde a detaliat procesul prin care a ajuns sa le predea copiilor milionarilor. Ea a plecat la vârstă de 25 de ani in Dubai prin intermediul unei agenții internaționale.

„De atunci, am predat unor copii care fac parte din familii de elită din Dubai, milionari și miliardari care au făcut bani din investiții în petrol, startup-uri tehnologice și alte afaceri. Una dintre familiile pentru care am lucrat locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care avea o sală de artă, salon de masaj, sală de sport și cinematograf. Era dispus pe cinci etaje și avea un lift privat și câini de pază pe ușă”, a povestit profesoara.

Profesoara a relatat că părinții nu erau des în preajmă, dar persoanele pe care le-a întâlnit erau întotdeauna prietenoase cu ea. Ea a avut cele mai multe interacțiuni cu bonele, care petreceau mult timp cu copiii. Acestea îi pregăteau mesele și îi ofereau băuturi, făcând-o să se simtă ca parte a familiei, asemenea unei surori mai mari. Ea a mai povestit că unul dintre elevii săi mai tineri avea propria sa sală de clasă personalizată în casa familiei, echipată mai bine decât multe școli obișnuite.

Profesoara relatează că unul dintre elevi i-a comunicat că el nu trebuie să se preocupe niciodată de nimic, deoarece tatăl său acoperă toate cheltuielile. Mai mult, acest elev i-a oferit 3.000 de dolari pentru a-i face temele pentru acasă. Ea a evidențiat că acest comportament este considerat absolut normal în Dubai, unde copiii sunt obișnuiți cu o bogăție extremă.

Ea a mai adăugat că, de fiecare dată când credea că a văzut tot, era surprinsă de noi gesturi. De exemplu, odată a întârziat la o lecție din cauza unei defecțiuni la mașină, iar mama elevului respectiv i-a oferit 7.000 de dolari pentru reparții. Aceeași familie i-a oferit și un bacșiș uriaș, de peste 20.000 de dolari, la finalul anului școlar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor