Sursa: msn.com

Casa emblematică prezentată în popularul serial „Sex Education” ca reședința personajului principal Otis Milburn și a mamei sale, terapeuta sexuală Jean, este scoasă la vânzare.

Situată în Symonds Yat, cu o vedere uluitoare asupra râului Wye din Herefordshire, Anglia, proprietatea este pe piață pentru 1,5 milioane de lire sterline adică peste 15 milioane de lei.

Această cabană din secolul al XVIII-lea a făcut parte din serie încă de la începuturile sale în 2019. Casa, întinsă pe trei etaje, are cinci dormitoare și trei băi.

Knight Frank din Bristol se ocupă de vânzare, descriind casa ca fiind „excepțională, cu vederi uimitoare ale defileului Wye” din locația sa retrasă în pădure. Proprietatea are terase cu balcon, o potecă în trepte care duce la râul Wye și o extensie a sufragerii seră.

Actualul proprietar, care a cumpărat proprietatea în 2002, a renovat-o complet, adăugând o bucătărie din lemn vopsit la comandă și o baie modernă.

Proprietatea mai include 4,52 acri de teren, o peluză mare cu o casă de vară, o livadă veche, două sere si o anexă din piatră și faianță.

James Toogood, șeful biroului Knight Frank Bristol, a declarat:

„Faptul că această proprietate este atât de bine cunoscută nu face decât să adauge la atractivitatea a ceea ce este o oportunitate incredibil de rară de a deține o casă spectaculoasă, cu vederi excepționale asupra râului Wye într-o zonă frumoasă. , privat, cadru împădurit.”

Există chiar și o oportunitate de a cumpăra vechea capelă situată chiar lângă capătul drumului lung al proprietății, deși aceasta este „supusă unei negocieri separate”.

‎‎

Sursa foto: BBC

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *