logo
RNTV Live

Care sunt primele reprezentații ale Teatrului Toma Caragiu din acest an?

1511267088_IMG_4811
Constantin Corina

La Teatrul „Toma Caragiu”, anul nou aduce cu sine o serie de reprezentații captivante, debutând vineri, 12 ianuarie, de la ora 11.00.

  • “Domnul Nostoc și Cabana Cărților” – vineri, 12 ianuarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație Imaginario;

Copiii de toate varstele sunt invitati sa ia parte la o calatorie incitanta în minunata lume a cartilor, alaturi de domnul Nostoc si domnisoara Filomene, doi aventurieri manati de dorinta de a cunoaste si explora lumi nebanuite.

  • “The Night Alive” – vineri, 12 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.

“Spectacolul „The Night Alive”, scris de Conor McPherson și regizat de Cristi Juncu, se definește ca un „studiu de caractere”, în care fiecare personaj trăiește propria sa singurătate, aducând la lumină eroismul ce își face loc în cele mai neașteptate moduri în monotonul cotidian. Este important de menționat că acest spectacol nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani.”

  • “Ce Vor Fetele” – sâmbătă, 13 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.

Comedia “Ce Vor Fetele” este o poveste captivantă despre prietenie, tabieturile femeilor, problemele de cuplu și diferențele de percepție asupra realității. Traducerea și adaptarea, bazate pe un text semnat de Neil Simon, precum și regia, poartă semnătura talentatului Dragoș Campan.

  • “Bucle Aurii” – duminică, 14 ianuarie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario;

 -spectacol ce se adreseaza copiilor cu varste cuprinse între 2 si 5 ani.

  • Acasă la Tata” – duminică, 14 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.

Spectacolul „Acasă la Tata” oferă o perspectivă contemporană asupra complexității umane, a relațiilor interpersonale și a conflictelor dintre generații, toate într-o poveste colorată de orgolii, invidie și gelozie. Vizionarea acestui spectacol este programată la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, și este recomandată persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Biletele pentru spectacolele menționate sunt disponibile la Agenția Teatrală, tel. 0244 522 774, sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, în secțiunea “Program spectacole”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor