logo
RNTV Live

Care sunt prețurile carburanților astăzi, pe 17 aprilie 2024?

preturi-carburanti-benzina-motorina-criza-razboi-1280×720-1
Constantin Corina

Astăzi, românii care intenționează să-și alimenteze mașina cu benzină sau motorină trebuie să fie conștienți că se confruntă cu o nouă zi marcată de creșteri masive de prețuri la carburanți

Prețurile la carburanți sunt în creștere față de cele afișate în ziua precedentă. Potrivit specialiștilor, se înregistrează o creștere constantă a prețurilor cu 3-4 bani pe litru, indiferent de tipul de carburant – benzină, motorină sau GPL.

Astfel, un litru de benzină standard se situează între 7,31 și 7,51 lei, în timp ce un litru de benzină premium costă între 7,89 și 8,15 lei.

De asemenea, un litru de motorină standard variază între 7,53 și 7,63 lei, iar un litru de motorină premium între 7,89 și 8,14 lei.

În ceea ce privește GPL-ul, prețurile sunt în general peste 3,4 lei pe litru, cu puține excepții. Astfel, un litru de GPL costă între 3,39 și 3,45 lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor