Conform informațiilor a rămas în pronunțare sentința în cazul celor două solicitări ale lui Cornel Dinicu.

Una prin care să poată vorbi cu actuala concubină cu care stă în aceeași casă. Asta pentru ca potrivit procedurilor arestului la domiciliu nu are voie să vorbească cu martorii din dosarul Ferma Dacilor, iar aceasta si fiul cel mare sunt martori in dosar.

Cealaltă solicitare către instanță vizează permisiunea de a merge la medicul stomatolog, pentru că are ceva probleme în acest sens.

De asemenea, în cazul Laurei Luiza Anghelina, care este șefa de la urbanism în cadrul comunei Gura Vadului, cauza a fost amânată, întrucât avocatul ei a cerut recuzarea judecătorului desemnat, Maria Rădulescu, invocând faptul că în această situație nu s-a respectat principiul repartizării aleatorii.

S-a dat termen la Judecatoria Ploiesti în cazul celor două solicitări ale lui Cornel Dinicu, pe 9 februarie. Una prin care cere să poată vorbi cu actuala concubină cu care stă în aceeași casă si cu fiul.

Asta pentru ca potrivit procedurilor arestului la domiciliu nu are voie să vorbească cu martorii din dosarul Ferma Dacilor, iar aceasta si fiul cel mare sunt martori in dosar. Fiul cel mare, spun surse apropiate anchetei, s-ar fi mutat să locuiască temporal cu iubita acestuia în casa sa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *