Sursă foto: BZI

În urma unui anunț, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) a informat că scoate la concurs 12.555 de locuri pentru admiterea din luna iulie. Dintre acestea, 7.967 de locuri sunt pentru studiile de licență, cu 189 mai multe decât anul trecut, şi 4.588 de locuri la studii universitare de master, cu 226 mai multe decât anul trecut.

Locurile sunt împărțite aproape în mod egal, absolvenţii de liceu au la dispoziţie 4.100 locuri la buget şi 3.855 de locuri cu taxă (dintre care 104 sunt alocate pentru absolvenţi de licee din în mediul rural, 30 pentru etnici romi, 30 pentru candidaţi proveniţi din sistemul de protecţie socială şi 15 pentru candidaţi cu cerinţe educaţionale speciale/dizabilităţi).

Încrierile pentru persoanele care intenţionează să susţină admiterea la programele de studii de licenţă sau masterat organizate de UAIC se pot face online. Preînscrierea oferă candidaţilor oportunitatea de a se familiariza din timp cu procesul de admitere şi elimină necesitatea deplasării până la sediul UAIC pentru depunerea documentelor.

Vezi aici mai multe detalii.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *