O personalitate în creștere pe internet, dar cu un comportament agresiv acasă. Yakki, un cântăreț de trap care atrage atenția tinerilor, se confruntă cu un dosar penal în urma repetatelor agresiuni asupra iubitei sale

Mihai Denis Duțoniu, cunoscut sub numele de scenă YAKKI, un tânăr trapper de 20 de ani cu o impresionantă audiență online, a intrat în atenția publicului dintr-un motiv nefericit. Artistul se confruntă acum cu un dosar penal după ce și-a agresat crunt iubita, care are un an mai puțin decât el, chiar în apartamentul acesteia din sectorul 1 al Capitalei. Cu peste 80.000 de abonați pe contul său de YouTube, YAKKI a devenit subiectul unui scandal care a șocat comunitatea online.

Țipetele victimei au alertat vecinii, care au sunat la numărul de urgență 112. Agresiunea a avut loc în timp ce în blocul vecin se desfășurau cercetări în legătură cu tânărul. Potrivit Poliției Capitalei, victima, o tânără de 19 ani, a fost agresată fizic de concubinul său de 20 de ani.

Scandalul a început în apartamentul fetei, unde trapperul YAKKI a lovit-o repetat cu palmele peste față și a distrus bunuri din interior. Înspăimântată, fata a fugit în apartamentul vecin și s-a refugiat în dormitor, dar agresorul a urmărit-o, a spart ușa și a continuat să o lovească cu picioarele.

Fata, o cunoscută influenceriță cu aproape 180.000 de urmăritori doar pe Instagram, a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, unde medicii au constatat că are nevoie de cel puțin 7 zile de îngrijiri medicale. În fața camerelor de filmat, tânăra a devenit recalcitrantă și a negat că ar fi fost bătută, afirmând că este o persoană publică și că nu este treaba publicului ce se întâmplă în viața ei.

În ciuda acestui fapt, vecina la care s-a refugiat fata a încercat să ascundă întreaga poveste, negând orice certificat medico-legal și minimalizând gravitatea evenimentelor. Sursele afirmă că agresiunea a avut loc din cauza geloziei și că fata ar fi fost agresată și în trecut.

Trapperul YAKKI, idolul a mii de tineri care îi ascultă melodiile, se confruntă acum cu un ordin de restricție și cu un dosar penal pentru violență în familie și distrugere. Cu piese care conțin versuri vulgare și abordează teme precum violența și consumul de droguri, artistul va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor cel puțin.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *