logo
RNTV Live

Care este al doilea modul din proiectul “Generația Conștientă. Ateliere pentru tineri” inițiat de Casa de Cultură Ploiești

424634047_930365229014441_6697117228152537610_n
Constantin Corina

În intervalul aprilie-august 2024, Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” din municipiul Ploiești deschide ușile către o serie captivantă de ateliere interactive, coordonate de profesioniști din diverse domenii și traineri cu experiență în lucrul cu tinerii.

Proiectul, intitulat “Generația Conștientă. Atelierul pentru tineri”, adună o serie de 5 module, fiecare condus de un alt formator, și se desfășoară sub umbrela programului Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024.

Al Doilea Modul: Întroducere în Educația Montană

În cadrul etapei a doua a proiectului “Generația Conștientă. Atelierul pentru tineri”, vom explora tema “Întroducere în Educația Montană”, avându-l ca și susținător pe Andrei Ionită.

Program și Locație:

  • 22 mai, ora 17:30 – Durată: 80 de minute.
  • 23 mai, ora 17:30 – Durată: 80 de minute.

Atelierele se desfășoară la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga”, strada Minerului, numărul 4, Ploiești.

Înscrierea este valabilă pentru ambele ateliere din cadrul acestui modul.

Participarea la ateliere este gratuită (în limita locurilor disponibile, maxim 25 de persoane per atelier).

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil în primul comentariu, până la data de 20 mai, ora 23:59. Grupul țintă este format din tineri cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani.

Acest curs încurajează dezvoltarea abilităților de orientare, cunoașterea marcajelor montane, echiparea adecvată, colaborarea în echipă și aprecierea frumuseții și fragilității naturii montane.

Toate aceste cunoștințe sunt esențiale în pregătirea și abordarea diverselor situații întâlnite în excursiile montane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor