logo
RNTV Live

Căpitanul Petrolului, urmărit de scouteri din Belgia: oficialii cer 500.000 €

PETROLUL-PLOIESTI-STEAUA-BUCURESTI-LIGA-2-CASA-PARIURILOR-21.10.202199-scaled
Ștefan Petre

Ultimul meci din play-out-ul Superligii pentru Petrolul, înfrângerea clară cu FC Argeș, ar putea fi și ultimul meci al căpitanului „găzarilor”, Valentin Țicu (22 de ani) în România.

Doi reprezentanți ai unui club din Belgia au fost prezenți la Pitești pentru a-l urmări pe Țicu, relatează Gazeta Sporturilor.

Aceeași publicație sportivă anunță că sunt șanse mari ca transferul fundașului stânga să se realizeze. Conducătorii grupării prahovene cer aproximativ 500.000 de euro la schimbul fotbalistului, plus bonusuri de performanță.

Transfermarkt îl evaluează pe Țicu la 800.000 de euro. Căpitanul „lupilor” are 40 de apariții în acest sezon pentru Petrolul (1 gol și 2 assisturi) și este de asemenea un jucător important pentru „naționala” U21 a României.

Rămâne de văzut ce părere și-au format scouterii belgieni la partida vizionată, ținând cont că desfășurarea evenimentelor nu a fost deloc una fericită pentru Petrolul.

Citește și: Cu ce rămâne Petrolul după acest play-out » Pârvu: „Îmi pare rău că s-a terminat aşa” | republikaNEWS

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor